Välkommen till vårt nya café

Med stolthet kan vi äntligen öppna vårt renoverade kök och café. Vi har anlitat Marek Leng Bygg och Service, som under sommaren 2023 renoverade reception och övriga ytor på entréplan.

Det som gjort detta möjligt är fondmedel och överskott från Folksam. Lokalerna har slitits mycket av alla som besöker oss så det var välbehövligt att göra det för att fortsätta verksamheten med faktorer som arbetsmiljö, trivsel och trygghet i centrum.

Köket köptes in på Ikea efter gemensamt beslut färgval cirkulerade och möblering hittades på blocket och återanvändning av det gamla.

Vi skyndar långsamt- vilket innebär att möblering och vissa inköp ej är gjorda ännu, vi vill att medarbetare och besökare ska bo in sig först.

En viss del av köket är avgränsad vilket innebär att arbetsträning-sysselsättning kommer bedrivas här med möjlighet till mer professionella arbetsuppgifter såsom matlagning och bakning.

Vi kommer kunna ha matlagningscirklar, laga billigt t.ex.  och utbildning i livsmedelshantering samt öppet nån eftermiddag i veckan för samkväm med förtäring.