Ekonomibyrån

Ekonomibyrån ingår i Steg för Stegs sysselsättningsverksamhet. Vår verksamhet är inte bara inriktad på att hantera din bokföring, utan även på att skapa en meningsfull sysselsättning och arbetsträning för våra medarbetare.

Vi har möjlighet att ta emot sex till åtta i sysselsättning/arbetsträning. Alla får särskilt individuellt stöd i arbetet. Vi strävar efter att skapa en positiv inverkan i samhället samtidigt som vi hjälper företag att växa och trivas. Vi är stolta över att vara en del av detta sammanhang och att kunna erbjuda professionella tjänster som skapar nytta på flera sätt.

Vårt erbjudande

Vi förstår att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Med vårt team av fyra dedikerade medarbetare får du individuellt stöd för att säkerställa att din bokföring och redovisning hanteras på bästa sätt. Om du söker en partner som delar dina värderingar och engagemang för ditt företags framgång, har du kommit till rätt plats. Tillsammans kan vi skapa en bättre framtid både för din verksamhet och samhället vi är en del av.

Våra tjänster inkluderar

Löpande Bokföring och Redovisning: Vi tar hand om din löpande bokföring och ser till att alla affärshändelser bokförs korrekt och i rätt tidsföljd. Varje verifikation klassificeras och konteras noggrant.

Reskontrahantering: Vi hanterar både leverantörs- och kundreskontran. Det inkluderar scanning av leverantörsfakturor, kontering, och registrering i reskontra. Dessutom tar vi hand om hela faktureringsprocessen åt dig, inklusive påminnelser, inkasso och räntefakturering.

Skatt- och Momsredovisning: Vi hjälper dig med att sammanställa underlag för skattedeklarationen, inklusive moms och arbetsgivaravgifter. Vi kan även skicka in dessa deklarationer till Skatteverket åt dig.

Lönehantering: Om du behöver hjälp med lönehantering kan vi ta hand om hela eller delar av processen. Det inkluderar löneberäkningar, utskick av lönebesked och rapportering av lönestatistik.

Månadsavstämning: Vi utför noggrann månadsavstämning för att säkerställa att din bokföring är korrekt. Det inkluderar efterkontroll av räkenskapsmaterial, avstämning av balanskonton och ekonomiska rapporter.

Myndighetskontakt: Behöver du kommunicera med olika myndigheter eller instanser? Vi tar hand om kontakten åt dig, inklusive Skatteverket, Kronofogdemyndigheten, Bolagsverket och andra relevanta myndigheter.

Bokslut och Årsredovisning: Vid räkenskapsårets slut upprättar vi ditt årsbokslut och årsredovisning med all nödvändig dokumentation. Dessutom tar vi hand om inkomstdeklarationer för både bolaget och dess delägare enligt särskild förteckning.

Med Ekonomibyrån kan du vara säker på att din bokföring och redovisning hanteras professionellt och noggrant, samtidigt som du ger en meningsfull sysselsättning åt våra medarbetare.

Kontakta oss idag för att skräddarsy en lösning som passar dina behov och låt oss ta hand om din ekonomi medan du driver din kärnverksamhet framåt.

Vill du få mer tid över?

Kontakta Ekonomibyrån på e-post via ekonomibyran@stegforsteg.nu eller på stegforsteg@stegforsteg.nu

Fler artiklar

Välkommen på sommarfest!

Välkommen på sommarfest!

Sommarfest torsdag 13/06/24 klockan 12.00 Steg för Steg avslutar vårterminen med att bjuda in till en sommarlunch i våra lokaler. Vi bjuder på en somrig 3 rätters meny. Anmälan görs genom att skriva upp er på en lista som finns på Steg för Steg eller genom att ringa...

Sommarschemat ST-24

Sommarschemat ST-24

Hej alla!   Vi inleder sommaren med en vecka före sommarterminen (24/6-27/6) med aktiviteter utan biståndsbeslut! För mer information se här! För sommarterminens cirklar, där de flesta är biståndsbedömda, börjar terminen 1 juli till den 2 augusti och är 5 veckor....

Kultur på stan

Kultur på stan

Vill du ha roliga, intressanta kulturupplevelser tillsammans med andra med erfarenhet av psykisk ohälsa? Gå på museum, stadsvandringar, besök i botaniska trädgården och njut av musikupplevelser? Du får gärna komma med förslag till stadsvandringar.   Välkommen...

Följ oss på sociala medier!

Vi finns på Facebook och delar med oss av kurser och evenemang, kunskap och råd!