Ekonomibyrån

Ekonomibyrån ingår i Steg för Stegs sysselsättningsverksamhet. Vår verksamhet är inte bara inriktad på att hantera din bokföring, utan även på att skapa en meningsfull sysselsättning och arbetsträning för våra medarbetare.

Vi har möjlighet att ta emot sex till åtta i sysselsättning/arbetsträning. Alla får särskilt individuellt stöd i arbetet. Vi strävar efter att skapa en positiv inverkan i samhället samtidigt som vi hjälper företag att växa och trivas. Vi är stolta över att vara en del av detta sammanhang och att kunna erbjuda professionella tjänster som skapar nytta på flera sätt.

Vårt erbjudande

Vi förstår att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Med vårt team av fyra dedikerade medarbetare får du individuellt stöd för att säkerställa att din bokföring och redovisning hanteras på bästa sätt. Om du söker en partner som delar dina värderingar och engagemang för ditt företags framgång, har du kommit till rätt plats. Tillsammans kan vi skapa en bättre framtid både för din verksamhet och samhället vi är en del av.

Våra tjänster inkluderar

Löpande Bokföring och Redovisning: Vi tar hand om din löpande bokföring och ser till att alla affärshändelser bokförs korrekt och i rätt tidsföljd. Varje verifikation klassificeras och konteras noggrant.

Reskontrahantering: Vi hanterar både leverantörs- och kundreskontran. Det inkluderar scanning av leverantörsfakturor, kontering, och registrering i reskontra. Dessutom tar vi hand om hela faktureringsprocessen åt dig, inklusive påminnelser, inkasso och räntefakturering.

Skatt- och Momsredovisning: Vi hjälper dig med att sammanställa underlag för skattedeklarationen, inklusive moms och arbetsgivaravgifter. Vi kan även skicka in dessa deklarationer till Skatteverket åt dig.

Lönehantering: Om du behöver hjälp med lönehantering kan vi ta hand om hela eller delar av processen. Det inkluderar löneberäkningar, utskick av lönebesked och rapportering av lönestatistik.

Månadsavstämning: Vi utför noggrann månadsavstämning för att säkerställa att din bokföring är korrekt. Det inkluderar efterkontroll av räkenskapsmaterial, avstämning av balanskonton och ekonomiska rapporter.

Myndighetskontakt: Behöver du kommunicera med olika myndigheter eller instanser? Vi tar hand om kontakten åt dig, inklusive Skatteverket, Kronofogdemyndigheten, Bolagsverket och andra relevanta myndigheter.

Bokslut och Årsredovisning: Vid räkenskapsårets slut upprättar vi ditt årsbokslut och årsredovisning med all nödvändig dokumentation. Dessutom tar vi hand om inkomstdeklarationer för både bolaget och dess delägare enligt särskild förteckning.

Med Ekonomibyrån kan du vara säker på att din bokföring och redovisning hanteras professionellt och noggrant, samtidigt som du ger en meningsfull sysselsättning åt våra medarbetare.

Kontakta oss idag för att skräddarsy en lösning som passar dina behov och låt oss ta hand om din ekonomi medan du driver din kärnverksamhet framåt.

Vill du få mer tid över?

Kontakta Ekonomibyrån på e-post via ekonomibyran@stegforsteg.nu eller på stegforsteg@stegforsteg.nu

Fler artiklar

Filmvisning under våren 2024

Filmvisning under våren 2024

Steg för Steg Bjuder in till filmvisning under våren!   Anmälningsblankett finns på Steg för Steg Klicka för att få mer information om filmerna Onsdag 10 april Film: Andra akten Onsdag 17 april Film: A Beautiful Mind Onsdag 24 april Film: En oväntad vänskap Onsdag 15...

Stockholms Stad Brukarundersökning FH

Stockholms Stad Brukarundersökning FH

Stockholms Stads Brukarundersökning Funktionshinder   Stockholms Stad har genomfört sin årliga brukarundersökning under 2023. Undersökningen var anonym och innehöll följande punkter.   Undersökningen genomfördes med en webbenkät med unika koder. Webbenkäten...

Köksrenovering på Steg för Steg

Köksrenovering på Steg för Steg

Välkommen till vårt nya café Med stolthet kan vi äntligen öppna vårt renoverade kök och café. Vi har anlitat Marek Leng Bygg och Service, som under sommaren 2023 renoverade reception och övriga ytor på entréplan. Det som gjort detta möjligt är fondmedel och överskott...

Följ oss på sociala medier!

Vi finns på Facebook och delar med oss av kurser och evenemang, kunskap och råd!